Online boeken

Online boeken

Het maken van een afspraak voor jouw auto is heel makkelijk: ga naar onze boekingsmodule (www.steamotive.nl/programma-keuze), en selecteer jouw type auto.

Je ziet direct welke pakketten er beschikbaar zijn. Kijk even wat jouw auto nodig heeft, selecteer het pakket (“reserveer nu”). Eventueel kun je een aantal extra opties kiezen, denk hierbij b.v. aan hondenharen verwijderen, kinderzitjes reinigen, vlekverwijdering of leerbehandeling.

Keuze gemaakt? Dan kun je  nu een voorkeursdatum aangeven. Vul de ontbrekende gegevens in (naam, adres, woonplaats, merk&type auto, evt. bijzonderheden) en bevestig je aanvraag. Klaar!

Aanvraag gedaan?

Wanneer is mijn boeking definitief?

Je ontvangt na je boeking direct een mail met daarin de boodschap dat je aanvraag goed is doorgekomen. Wij gaan binnen 24 uur voor je kijken of de gewenste datum daadwerkelijk beschikbaar is en zullen je aanvraag vervolgens bevestigen met een tweede mail. Pas na deze tweede mail is je boeking definitief. Is de door jou geselecteerde tijd niet beschikbaar? Dan nemen we contact met je op om een alternatief voor te stellen. Let op: onvolledig ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Kom je er niet uit, heb je vragen of boek je liever per telefoon? Je kunt dan bellen met 026-2022161.

Op de dag zelf

Afspraak bevestigd, en dan?

Op de afgesproken dag komen wij op het aangegeven adres om je auto te reinigen. De auto moet zo geparkeerd staan dat we met onze bus erachter, ervoor of ernaast kunnen staan.

We hebben alles in onze bus om je auto weer piekfijn in orde te maken, het enige wat we nodig hebben, is stroom. We hebben zelf een haspel bij ons van 25 meter.

Na de reiniging kunt je direct bij ons afrekenen, wij hebben een pinautomaat bij ons. Eventueel kunnen we na betaling de factuur per mail naar je toezenden.

Weersomstandigheden

Slecht weer, en nu?

Het is mogelijk dat de weersomstandigheden niet ideaal zijn om de auto buiten te reinigen.

Wij houden het weer continue in de gaten, mocht er regen voorspeld zijn dan nemen we even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Soms is het mogelijk om de reiniging op de dag zelf eerder of later plaats te laten vinden, of wellicht kan de auto gebracht worden naar onze hal. Soms is er geen andere mogelijkheid en zullen we een andere dag moeten plannen.

Werkgebied Steamotive

Steamotive is voornamelijk werkzaam in Arnhem en omgeving.

Plaatsen die hieronder vallen zijn b.v: Velp, Rheden, Doesburg, Doetinchem, Brummen, Zutphen, Duiven, Didam, Zevenaar, Beek, Huissen, Elst, Lent, Nijmegen, Oosterbeek, Doorwerth, Renkum, Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Andelst, Kesteren, Ochten, Heteren, Apeldoorn .

Moet de reiniging plaatsvinden buiten deze regio? Bel of mail ons even voor overleg. Of er wel of geen voorrijkosten berekend worden is mede afhankelijk van het gekozen pakket.

Kadobonnen

Zoek je een origineel cadeau?

Steamotive heeft cadeaubonnen beschikbaar in elke gewenste waarde. Bel of mail ons voor meer informatie of om een bon te bestellen.

IMG_7062

IMG_7063

Koplampherstel

Doffe of verweerde koplampen?

Steamotive is dealer van de formule Koplampdokter. Wij kunnen doffe en verweerde koplampen van je auto weer als nieuw maken. Dit kan al vanaf 70 euro per set! Meer info? Bel met 0614998303

Glascoatings


Ultieme bescherming van je auto?

Indien gewenst kunnen wij je auto van voorzien van een glasscoating. Kom gerust bij ons langs voor een advies of prijsopgave. We werken met coatings van Modesta.

Modesta-Logo-1

Bijzondere objecten

Reiniging van boten, polijsten van campers, caravan’s?

Het is ook mogelijk om bijzondere objecten zoals b.v. boten door ons te laten reinigen. Ons tarief hiervoor is 50 euro per uur  excl. BTW. Naast het reinigen van caravan’s en campers kunnen wij deze ook polijsten. Wij hanteren hiervoor een tarief van 50 euro per uur excl. BTW. Meer informatie? Mail of bel ons gerust.

%
coating thickness
%
Hardness
%
up to 5 years
%
up to 5 years
UP TO 5 YEARS90%